Zaštita privatnosti

OPĆE INFORMACIJE

Ova Pravila zaštite privatnosti (dalje: Pravila) opisuju koje Vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i Vaša prava povezana s Vašim podacima.
Agram – Europsko Gospodarsko interesno udruženje, Zagreb, Ulica grada Vukovara 282, OIB: 02747215081 (u daljnjem tekstu: Tvrtka) prikuplja, obrađuje i koristi osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: Uredba). Poštujemo Vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno Vašim suglasnostima za obradu.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Prikupljene osobne podatke obrađujemo uz obveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup Vašim osobnim podacima ograničen je samo na one zaposlenike kojima su te informacije nužne. Kontinuirano educiramo naše zaposlenike o važnosti povjerljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za predmetnu obradu i ne čuvamo ih dulje nego li je to potrebno, odnosno određeno zakonskim propisima.

KONTAKT ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Zahtjeve, pritužbe ili upite koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka možete uputiti na adresu elektroničke pošte dpo@agram-eeig.eu.

Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja. Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo Vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

PRAVILA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA DRUGIH WEB STRANICA/TREĆIH OSOBA TREĆIH STRANA

Na ovoj stranici možete pronaći poveznice na druge web stranice ili portale. Pravila o zaštiti osobnih podataka na tim portalima mogu biti drugačija od ovih Pravila.
Stoga Vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži odnosno od strane trećih osoba.

OBAVIJEST O PROMJENAMA

U slučaju promjena ovih Pravila obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti.
Datum donošenja ovih Pravila je 24.03.2022. godine.