KAPITALNE INVESTICIJE

Visokim standardima uređenja poslovnih prostora na sva četiri tržišta, Koncern želi svojim djelatnicima pružiti prestižne uvjete rada, uz maksimalnu prepoznatljivost Koncerna u vizurama interijera i eksterijera, a sve u uskoj vezi s djelatnostima kojima se tvrtke Koncerna bave.

POSLOVNE ZGRADE

STANICE ZA TEHNIČKI PREGLED

SPORT, TURIZAM I EDUKACIJA

Investiranje u sportske objekte i turističku djelatnost, te edukacija djelatnika dio su strateških ciljeva Koncerna Agram.
Agram Club, Dvorac Kutjevo, hotel Medora Auri i jahta, namijenjeni prije svega tržišnim korisnicima, predstavljaju i ulaganje
u najvrjedniji kapital Koncerna Agram – njegove djelatnike.

Kroz razne sportske aktivnosti i zajednička druženja, radne sastanke i seminare stvara se ugodno radno okruženje, u kojem ljudi mogu napredovati i razvijati se.

Agram Club

Radnička cesta 180, Zagreb

Dvorac Kutjevo

Ulica Zdenka Turkovića 32, Kutjevo

Hotel Medora Auri

Ulica Tina Ujevića 7, Podgora

Medora Orbis Camping & Glamping

Put sv. Vicenca bb, 21327 Podgora

Jahta Agram

Hessen Yacht 4400

Agramijada

Sportske igre Agramijada, na jednom mjestu okupljaju više od 1.250 djelatnika koji se u nezaboravnom trodnevnom druženju punom zabave i izvrsnog raspoloženja, kroz osam motiviranih ekipa natječu u osam sportskih disciplina i brojnim slobodnim aktivnostima na kopnu i vodi. Zadnja, 17. Agramijada održana je 2023. godine u Banji Vrućici u Tesliću.

Svaku Agramijadu obilježili su zajedništvo i zadovoljstvo djelatnika i posebna energija kojom se dodatno ističe i osjeća snaga rasta, razvoja i uspjeha Koncerna Agram.